OM POPPO.SE

Grundades 2013 som registrerad firma POPPO

Poppo.se har inte har någon fysisk butik utan finns bara på nätet. Syftet är att öka servicen och underlätta vardagen för våra kunder.

Poppo.se vill få till en förändring i tänket om konsumentprodukter, målsättningen är att sälja till ett så lågt pris som möjligt och ändå ha en produkt som är billig, nyskapande och fungerar i dagens livsstil.

Marknaden idag är full med dyra och avancerade produkter med bra och ibland mindre bra kvalitet och som tyvärr i många fall gör dig besviken som köpare då du inser att du har betalt ett överpris på produkten av olika anledningar, förutom att du betalar för produkten betalar du även för varumärket, dyra lokalkostnader, personalens löner och i slutänden är det du som köpare som betalar ett överpriser för produkten för att täcka kostnaderna.

Poppo.se vill sälja högkvalitativa produkter till ett så lågt pris som möjligt som gör dig att du inte känner dig lurad av priset och kvalitén. Detta görs genom att köpa in produkter från samma fabriker där dom stora ”hajarna” köper sitt men Larm-online.se betalar inte för för etiketten med det kända varumärket, dyra lagerkostnader m m. dvs samma produkter men till ett lägre pris.

type-c.se kommer att sälja produkter som gör din vardag lite lättare, roligare och men top kvalite och till så lågt pris som möjligt.

AFFÄRSIDE

Poppo.se fokuserar på att sälja produkter med både funktion och form, okomplicerade produkter som är lätta att förstå sig på och använda.

VÄREGRUND

Starkt kundfokus
Ärlighet mot Er som kunder
För mer information e-posta till oss